Πανσιόν Ματίνα, Μέθανα | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Studios, Διαμερίσματα στα Μέθανα, Ξενοδοχεία, Διαμονή Μέθανα, Πανσιόν Ματίνα, Μέθανα


Μέθανα

Τηλ: 22980 92613

Kιν: 694 8883796

695 6180492

693 2200444

Καλώς Ήρθατε


H Πανσιόν "ΜΑΤΙΝΑ" βρίσκεται στον οικισμό των ΜΕΘΑΝΩΝ και απέχει μόλις 200 μέτρα από το λιμάνι. Η πανσιόν αποτελείται από 10 δωμάτια που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμό, μπάνιο, τηλεόραση, δωρεάν σύνδεση ίντερνετ και ψυγείο, για μια άνετη διαμονή σε καλαίσθητο περιβάλλον. Η Πανσιόν "ΜΑΤΙΝΑ" περιμένει να σας φιλοξενήσει προσφέροντας ζεστή φιλοξενία, ηρεμία και ψυχική γαλήνη που υπόσχεται να ικανοποιήσει όλους τους επισκέπτες της.

Στην ηφαιστειακή Χερσόνησο των Μεθάνων υπάρχουν αρκετές παραλίες, οργανωμένες και μη, περισσότερο πολυσύχναστες ή ερημικές, σε γαλήνιους όρμους ή σε βραχώδεις ακτές, όλες σε περιοχές φυσικού κάλλους, που προσφέρονται για κολύμπι, ψάρεμα, χαλάρωση και κάθε είδους θαλάσσια αθλήματα και δραστηριότητες όπως η πεζοπορία. Στα Μέθανα υπάρχουν περίπου 60 χμ σηματοδοτημένα μονοπάτια που θα σας φέρουν σε ένα μοναδικό, πράσινο, ηφαιστειακό τοπίο .Έναν τουριστικό και πεζοπορικό χάρτη θα μπορέσετε να κατεβάσετε σε αυτή την σύνδεση! Η φυσική εκβολή των ιαματικών πηγών στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα υδροθεραπευτήρια των Αγίων Ανάργυρων και Αγίου Νικολάου έχει σαν αποτέλεσμα το ιαματικό νερό να αναμιγνύεται με το θαλάσσιο και οι λουόμενοι απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητές των για την υγεία του οργανισμού και για την ομορφιά του δέρματος.

δωρεάν σύνδεση ιντερνέτ

Δωρεάν σύνδεση ίντερνετ